Dikkat: Bu provokasyonlar boşuna değil

Dikkat: Bu provokasyonlar boşuna değil
Haber Tarihi : 31 Ekim 2016 08:17:56
Son Güncelleme Tarihi : 00 00 0000 00:00:00

ABD Büyükelçiliği’nin vatandaşlarına bir kez daha güvenlik uyarısı yapması ve bu kez tarihin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına denk gelmesi istihbarat adı altında provokasyona girişilmesi olarak yorumlandı. Provokasyon denemesini önce öğlen cuma namazı sırasında belirtip deneme tutmayınca akşam ve geceleyin de kasıtlı haberlere devam edilmesi kuşku uyandırdı.

İKİ GÜN ÖNCE: 27 Ekim 2016

Untitled-2_60ABD'den vatandaşlarına 'İzmir' uyarısı

Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Ankara Büyükelçiliği, vatandaşlarına İzmir'deki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için güvenlik uyarısında bulundu.

ÖĞLEN: 29 Ekim 2016

Untitled-2_61İzmir'de cuma namazında inanılmaz provokasyon

İzmir'de cuma namazı kılındığı esnada, cemaatin bulunduğu yere giden Büyükşehir Belediyesi Bandosu İstiklal Marşı çaldı. Cemaat ise ne yapacağını şaşırdı. 

AKŞAM: 29 Ekim 2016

Untitled-2_62CHP Genel Başkan Yardımcısı'na saldırı!

CHP Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Avukat Bülent Tezcan, Aydın'daki silahlı saldırıda ayağından yaralandı..

GECE: 29 Ekim 2016

Untitled-2_63Kemal Kılıçdaroğlu programını değiştirdi

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'ın silahlı saldırıya uğraması nedeniyle Aydın'a gidecek.

29 Ekim Cumhuriyet Provokasyon Bayramı

29 Ekim günü Cumhuriyet gazetesi de web sayfasını tamamen provokasyon Untitled-2_64ve algı yönetimi haberlerine ayırdı. 80'li yılların stratejisinin artık halk tarafından yutulmadığını öğrenemeyen kafalar bu tür haberlere imza atarak amaçlarına ulaşamayacaklarının farkına bir türlü varamadılar.

“Anıtkabir yoluna kamyon engeli” başlığıyla, Ankara'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle alınan yoğun güvenlik önlemleri nedeniyle Anıtkabir'e gitmek isteyenlerin engellendiğini iddia eden internet sitesi; kaldırımların bariyerlerle çevrildiğini ve yolların belediye kamyonlarıyla trafiğe kapatıldığın ileri sürdü.

Gazete, Anıtkabir yürüyüşü öncesi konuşan Kılıçdaroğlu'nun haberini yaparak, Cumhuriyet'in 3 devrimi getirdiğini, 4. devrime hazır olunması gerektiğini belirttiğini belirterek alttan alta mesaj vermeyi de ihmal etmedi.

 

Kılıçdaroğlu'ndan 29 Ekim'de 'devrim' çağrısı: Yola çıkmalıyız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Birinci Meclis'in önünde yaptığı konuşmada, "Cumhuriyet, insanın insana kulluğunu yok eden bir rejimin adıdır. O nedenle ne padişah ne Führer ne reis ne bir başka kişi, hiç kimse bizim özgürlüklerimizi sınırlayamaz" dedi. Cumhuriyet'i kuranların üç büyük devrime imza attıklarını söyleyen Kılıçdaroğlu, "4. devrime hazır olmak zorundayız. Yani tam demokrasi devrimini gerçekleştirmek için yola çıkmalıyız" çağrısı yaptı.

Untitled-2_65Anıtkabir'e giden yollar kamyonla kesildi, halk isyanda: Bu devran dönecek

Trabzon'da Atatürk büstüne çirkin saldırı

Bir kısmı sprey ile boyanan bir kısmı da çarpı işaretiyle çizilen büstlerin altına, "mason", "gavur", "kahrolsun çamuriyet, yaşasın islamiyet" gibi ifadeler yazılırken sloganlara "Ehli Hakikat" ve "Ehli şeriat" imzalarının atıldığı görüldü. 

Untitled-2_66  Untitled-2_67